HU | HUF ˅
Ingyen szállítás 39 000 Ft feletti rendelés
+36 70 770 7386
60%
0 vásárlói értékelés

Sárgabarackmag olaj

Magas A és C vitamin tartalmával támogatja a látást és a szem egészségét.

MANT Sárgabarackmagolaj

Segít a koleszterinszint szabályozásában, stresszoldó hatása van. B17 vitamin tartalma révén fontos szerepet játszik a rákellenes védekezésben.

Original price was: 11 847 Ft.Current price is: 4 739 Ft. (12 EUR)
Hűségár: 4 739 Ft (12 EUR)

Hatóanyagok
Előnyök
Javasolt adagolás
Fontos tudnivalók

Hidegen sajtolt sárgabarackmag olaj

Miért válaszd a MANT Sárgabarackmag-olajat? 

Vitaminok és ásványi anyagok bősége: Gazdag A- és C-vitaminban, amelyek elősegítik a szem egészségét és a szem hajszálereinek erősítését.

Omega telítetlen zsírsavak forrása: Támogatja a normál koleszterinszintet és elősegíti az egészséges szív-, és érrendszer működését.

Természetes nyugtató: Az olaj alkotóinak stresszcsökkentő és nyugtató hatásai régóta ismertek. Pár csepp olaj, és már érezheted is a különbséget egy stresszes nap után.

B17 vitamin a rákellenes védekezésben: Számos tanulmány rámutatott, hogy a B17 vitamin rákellenes, illetve megelőző hatással bír.

Támogatja a pajzsmirigyet: Alkotói hozzájárulnak a normál pajzsmirigy működéshez, amely elengedhetetlen a testünk hormonháztartásának egyensúlyában.

Vérnyomás-szabályozó: Az olaj segít fenntartani a normál vérnyomást, ami kritikus az egészséges szív- és érrendszer működéséhez.

A sárgabarackmag-olaj sokoldalú és természetes, számod módon alkalmazható. Íme néhány javaslat az olaj hatékony és előnyös használatára:

 

Belsőleg:

Napi adagolás: Naponta 1 evőkanál olajat fogyaszthatnak a felnőttek, míg a gyermekeknek fél teáskanállal javasolt kezdeni. Az olajat önmagában vagy smoothie-ba, salátákhoz vagy joghurtba keverve is fogyaszthatjuk.

Kúraszerűen: Ha egy specifikus egészségi probléma miatt szeretnéd alkalmazni, akkor 1-2 hónapos kúraszerű használat javasolt, szakértői konzultációval.

Külsőleg: 

Bőrápolás: A sárgabarackmag-olajat közvetlenül a bőrre kenve is használhatjuk. Kiváló hidratálóként működik, és segíthet a száraz, érzékeny bőr ápolásában. Éjszakára alkalmazva elősegíti a bőr regenerálódását.

Hajápolás: A hajvégekre felvíve véd a töredezett hajvégek ellen és fényt ad a hajnak. Hajpakolásként is alkalmazhatjuk: vigyük fel a teljes hajhosszra, hagyjuk hatni 20-30 percig, majd alaposan mossuk le.

Masszázsolaj: Alapmasszázsolajként is kiváló, mivel könnyű állaga és kellemes illata miatt ideális választás. Egy csepp esszenciális olaj hozzáadásával egyéni illatot is adhatunk a masszázsolajunknak.

Egyéb felhasználási módok:

Sminklemosóként: A sárgabarackmag-olaj kiváló sminklemosóként működik, különösen a vízálló smink eltávolításához.

Fürdőolajként: Néhány cseppet adj hozzá a fürdővízhez egy hidratáló és relaxáló hatásért.

Babaápolásban: A sárgabarackmag-olaj enyhítheti a pelenkakiütés tüneteit és megnyugtathatja a baba érzékeny bőrét.

 

Figyelem: Mint minden természetes készítménynél, a sárgabarackmag-olaj használata előtt is érdemes orvossal konzultálni, ha valamilyen betegséged van vagy gyógyszereket szedsz.

* Gazdag Omega zsírsavakban

* Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban

* Erős antioxidáns

* Szív-, és érrendszer egészsége

* Normál koleszterinszint

* Egészséges látás

* Vérnyomás csökkentő

* Stressz csökkentő, nyugtató

* Pajzsmirigy egészsége

* Immunerősítő

Hírlevél

Ne hagyd itt a 5000 Ft-os kuponodat és az extra meglepetést!
Newsletter

Ajándék

Ne hagyd itt a 5000 Ft-os kuponodat és az extra meglepetést!
Newsletter