HU | HUF ˅
Ingyen szállítás 39 000 Ft feletti rendelés
+36 70 770 7386
20%
0 vásárlói értékelés

Mant Pro+Pre+Postbiotikum

MANT Pro+Pre+Postbiotikum

Komplex pro-, pre-, és postbiotikum formula, amely jótékony baktériumokkal támogatja az egészséges bélflórát és az immunrendszer működését. Mert az egészség a bélben kezdődik!

Egyedülálló módon a piacon a termékünk a legmodernebb orvosi kutatásoknak megfelelően tartalmazza a pre-, pro-, és posztbiotikumokat, hogy a lehető legminőségibb formában támogasd az egészséged.

Minél egészségesebb a bélflóra, annál erősebb az immunrendszer, annál kevesebb az allergia, annál több védelmet nyújt, annál kisebb a túlsúly.

Gondoltad volna, hogy az immunrendszerünk több, mint 70%-a a belekben található?

A bélflóra jó működése az egyik legfontosabb alappillére az egészségünknek!

A termék helyreállítja a bélflórát, támogatja az egészséges emésztést és csökkenti az emésztési zavarokat. Rendszereres szedését az egész családnak ajánljuk!

A prebiotikumok olyan természetes élelmiszer-összetevők, amelyek ellenállnak az emésztőenzimek hatásának a gyomor-bél traktus felső szakaszában, és változatlanul jutnak
el a vastagbélbe, ahol elősegítik a jótékony baktériumok, azaz a probiotikumok termelését. Segítik a bélmozgás szabályozását, csökkentik a bőrbetegségek kockázatát és hozzájárulnak a csontsűrűség növeléséhez is.

A probiotikumok elősegítik a természetes bélflóra helyreállítását, amely rendkívül fontos feladat az immunrendszer megfelelő működésének fenntartásában, hiszen annak mintegy 70%-a a belekben található.

A postbiotikumok jótékony baktériumtörzsek, illetve prebiotikumok szétesése, metabolizációja során keletkezett melléktermékek, melyek jótékony hatásaira a legkülönbözőbb területeken mutatnak rá a legkorszerűbb orvosi kutatások. Ha már a szervezet egy bizonyos ponton túljutott, akkor nem tudja a probiotikumokat hasznosítani. Erre találták ki a posztbiotikumokat, amelyekkel helyre lehet állítani azt a védekezési mechanizmust, ami meggyengült, vagy éppen hiányzik.

Ajánlott napi mennyiség: napi 1 kapszula

Original price was: 10 832 Ft.Current price is: 8 665 Ft. (21.94 EUR)
Hűségár: 5 416 Ft (13.71 EUR)

Hatóanyagok
Előnyök
Javasolt adagolás
Fontos tudnivalók
  • Inulin extr. (Természetes rost)
  • Lactobacillus Gasseri (4 milliárd CFU)
  • Lactobacillus plantarum (5 milliárd CFU)
  • Lactobacillus rhamnosus (5 milliárd CFU)
  • Lactobacillus paracasei (4 milliárd CFU)
  • Bélflóra egészsége
  • Szénhidrát anyagcsere, vércukor
  • Immunrendszer
  • Vitamin háztartás, hasznosulás

Figyelem: Ez a termék étrend-kiegészítő, és nem szolgál gyógyászati célokra. Nem helyettesíti a változatos és egészséges étrendet.

Tárolása: Tartsd száraz helyen, max 25 °C-on, és óvd fagytól és napsütéstől.

Bár minden erőnkkel azon vagyunk, hogy teljes és pontos tájékoztatást nyújtsunk, ha bármilyen kérdésed vagy aggályod merül fel, különösen, ha allergiás vagy érzékeny vagy valamilyen összetevőre, lépj kapcsolatba velünk. Nem vállalunk felelősséget a termék nem megfelelő használatából adódó kellemetlenségekért.

A termékleírásban található információk az összetevők általános tulajdonságait ismertetik, tudományos publikációk alapján.

Napi adagolás:

Felnőtteknek: Napi 1 kapszula

Folyamatos szedése ajánlott.

Az emberi bélflórát 300-500 különböző baktériumfaj alkotja, számuk az emberi sejtek tízszerese. A bélflóra jellegzetes képviselői elsődlegesen a jótékony, kétarcú és kártékony baktériumok, valamint a baktériumok mellett élő különféle gombafajok.

A bélflóra ha felborul, akkor bizonyos baktériumok elszaporodhatnak. A felborult bélflóra miatt romlik a szervezet ellenálló képessége. A sérült bélfalon keresztül a méreganyagok is könnyebben átjuthatnak a szervezetünkbe. Így kevésbé leszünk ellenállóak a kórokozókkal szemben, ez okozhatja a gyakori megfázásokat, megbetegedéseket, sőt, még a túlsúllyal is kapcsolatban van.

A bélflóra megbetegíthet bennünket, de a felépülést is segítheti.

Sajnos könnyen felborulhat a bélflóránk egyensúlya:

  • Ha antibiotikumos kezelés alatt állunk/álltunk,
  • Az egyoldalú, helytelen táplálkozástól,
  • A szervezetbe kerülő baktériumok által (pl. táplálékkal bejutó magas mennyiségű tartósítószerektől),
  • Különböző fertőzések is okozhatják,
  • Ha székrekedéssel vagy hasmenéssel küzdünk,
  • A fogamzásgátló tabletták és más hormontartalmú készítmények által,
  • Klóros csapvíz fogyasztása,
  • A fluoridok fogyasztása,
  • Az alkoholfogyasztástól és
  • A fokozott stressztől is.

Kiegyensúlyozatlan bélflóra mellett nem létezik valódi egészség!

A megfelelő napi mennyiség egyetlen kapszulába zárva!

Termékünk pre-, pro-, postbiotikum, valamint élőflóra összetevői hozzájárulnak az egészséges bél baktériumflóra fenntartásához és működéséhez.

prebiotikumok olyan természetes élelmiszer összetevők, amelyre a gyomor-bélrendszer felső szakaszában található emésztőenzimek nem hatnak, és változatlan formában jutnak el a vastagbélig, ahol serkentik a kedvező hatású baktériumok, az úgynevezett probiotikumok szaporodását. Funkcionális élelmiszerek összetevőjeként a probiotikumokhoz hasonlóan átmenetet képeznek az élelmiszerek és a gyógyszerek között.

probiotikumok olyan táplálékkiegészítők, melyek az emberi szervezet szempontjából jótékony baktériumokat tartalmaznak. Leggyakrabban tejsavbaktériumokat használunk. Ezeket már régóta használják az élelmiszeriparban, mivel képesek átalakítani a cukrokat (a laktózt is) és más szénhidrátokat tejsavvá.  A probiotikus baktérium kultúrák a természetes bélflóra helyreállítását segítik.

Termékünk a legfontosabb tejsavbaktériumokat tartalmazza megfelelős mennyiségben.

 

Összetevői: Lactobacillus Plantarum probiotikum, Lactobacillus Gasseri probiotikum, Lactobacillus Rhamnosus probiotikum/postbiotikum, Lactobacillus Paracasei probiotikum, Inulin prebiotikum (természetes növényi rost), Almaecet kivonat postbiotikum (természetes növényi kivonat).

 

Inulin extr. (Prebiotikum) 200 mg
Almaecet extr. (Postbiotikum) 100 mg
Lactobacillus Gasseri (4 Milliárd CFU) 20 mg
Lactobacillus Plantarum (5 Milliárd CFU) 10 mg
Lactobacillus Rhamnosus (5 Milliárd CFU) 10 mg
Lactobacillus Paracasei (4 Milliárd CFU) 10 mg

Mennyiség: 30 db kapszulaAdagolás: Napi 1 kapszula

postbiotikumok jótékony baktériumtörzsek, illetve prebiotikumok szétesése, metabolizációja során keletkezett melléktermékek, melyek jótékony hatásaira a legkülönbözőbb területeken mutatnak rá a legkorszerűbb orvosi kutatások. Ha már a szervezet egy bizonyos ponton túljutott, akkor nem tudja a probiotikumokat hasznosítani. Erre találták ki a posztbiotikumokat, amelyekkel helyre lehet állítani azt a védekezési mechanizmust, ami meggyengült, vagy éppen hiányzik.

Hírlevél

Ne hagyd itt a 5000 Ft-os kuponodat és az extra meglepetést!
Newsletter

Ajándék

Ne hagyd itt a 5000 Ft-os kuponodat és az extra meglepetést!
Newsletter