HU | HUF ˅
Ingyen szállítás 39 000 Ft feletti rendelés
+36 70 770 7386
0 vásárlói értékelés

Zendrop

Természetes út a nyugodt mindennapokhoz.

Engedd, hogy a Zen Drop természetes összetevői segítsenek a stressz és a feszültség csillapításában, hogy könnyedén békére lelj a hétköznapi rohanásban.
Szeretnél mindig olyan kiegyensúlyozott lenni, mint aki most lépett ki egy jógaóráról?
A 100%-ban organikus összetevők, mint az Ashwagandha, Golgotavirág, Orvosi citromfű és melatonin együttese segít életminőséged javításában, és elősegítik a pihentető alvást. A Zen Drop természetes módon csökkenti a stresszt és javítja az általános közérzetet, segíti az elalvást.

Egészséges alvás

11 736 Ft (29.71 EUR)

Hatóanyagok
Előnyök
Javasolt adagolás
Fontos tudnivalók

● Ashwagandha (150 mg): A stressz csökkentésére ismert adaptogén, amely segít megnyugtatni az elmét és támogatja a szervezet egyensúlyát.
● Golgotavirág kivonat (150 mg): Enyhíti a szorongást, segít ellazulni, és támogatja az alvásciklus harmonizálását.
● Orvosi citromfű (150 mg): Nyugtató hatású gyógynövény, amely csökkenti a feszültséget. Erős antioxidáns, az immunrendszer kitűnő támogatója.
● Melatonin (1 mg): Természetes alvást elősegítő hormon, amely segít gyorsabban elaludni és támogatja a nyugodt éjszakai pihenést, hangulatjavító hatással rendelkezik.

Milyen problémákat old meg?
● Stressz és szorongás csökkentése
● Álmatlanság és nehéz elalvás
● Feszültség és nyugtalanság
● Alvásciklus kiegyensúlyozása

Lefekvés előtt 1 kapszula

Figyelem: Ez a termék étrend-kiegészítő, és nem szolgál gyógyászati célokra. Nem helyettesíti a változatos és egészséges étrendet.

Tárolása: Tartsd száraz helyen, max 25 °C-on, és óvd fagytól és napsütéstől.

Bár minden erőnkkel azon vagyunk, hogy teljes és pontos tájékoztatást nyújtsunk, ha bármilyen kérdésed vagy aggályod merül fel, különösen, ha allergiás vagy érzékeny vagy valamilyen összetevőre, lépj kapcsolatba velünk. Nem vállalunk felelősséget a termék nem megfelelő használatából adódó kellemetlenségekért.

Kiknek ajánljuk? A Zen Drop tökéletes választás mindazoknak, akik jobb közérzetre vágynak és természetes megoldást keresnek az alvásproblémákra, stresszkezelésre. Ideális elfoglalt életmódú emberek, szorongással küzdőknek, illetve azok számára, akik nehezen találnak

békére a nap végén. Ha fontos számodra a belső egyensúly megtalálása, ez a Te tökéletes vitaminod!
Mitől egyedi? A Zen Drop tisztán növényi alapú, organikus összetevőkből készült, mesterséges adalékanyagok nélkül. A hatékony kombináció különösen előnyös a nyugalom és kiegyensúlyozottság elérésében, miközben a melatonin gyengéden segít elaludni, anélkül, hogy reggeli fáradtságot okozna.

Hírlevél

Ne hagyd itt a 5000 Ft-os kuponodat és az extra meglepetést!
Newsletter

Ajándék

Ne hagyd itt a 5000 Ft-os kuponodat és az extra meglepetést!
Newsletter